onsdag 3 november 2010

vilken jobb dag =)

Sådan här dagra borde man ha oftare.
Började vid 09 tiden, diskade leksaker (i diskmaskin), Tvättade lite kläder (barnens sov-lakan), dammtorkade lite granna. Sen lite slapp tid innan vi åkte i väg o blev bjudna på lunch. Efter det åkte vi till Stadium o köpte jackor o täckbyxor till oss i personalen. Blev tyvärr dunjackor men som sagt man ska vara varm även fast man blir michellin-gubbe!! Det var en längre modell också så de blir nog bra sen när vintern kommer med kylan. Efter de så gick vi vidare in på IKEA. Där inhandlades det mattor, köksredskap, lite leksaker, förvarings lådor mm. Hann kolla runt ganska bra. Hjälpte våra tre tjejer med tipsrunda som dom hade där också. Dom fick varsin liten gosedjur som pris för att dom gått=) Dom blev väldigt glada för det!!

Imorgon ska jag o Sawsan plocka upp grejerna vi köpte!! Blir mycket roligt, alltid roligt med nya grejer!!!

Nu blir det lite mat o lite tv.

3 kommentarer:

  1. Men oj det var snällt att ni fick kläder. det borde vara så på alla ställen :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du fick vad du ville ha i kläder och det är ju viktigt att ha varmt när man ska vara ute med barnen om det blir en riktig vinter får vi hoppas,norrut har dom mycket snö och det är ju den tid vi vill ha.Idag jobbar jag till kl 12 sen har jag semester och Ella kommer hit.Ska skjutsa hennes () till Uppsala för resa till Riga.Kram!

    SvaraRadera
  3. Du verkar ju ha det rätt så schysst på ditt jobb!!! Grattis i förskott till 4-årsdagen, det är otroligt hur fort tiden går. Trevlig helg till er också! Kramar Anna

    SvaraRadera

Välkomna till Caroline´s Bubbla