måndag 2 augusti 2010

semestern slut...

Idag började jag jobba igen, jobbade i ca 30min. Han som öppnade kom vid 8 tiden, halv 10 gick vi hem. Inga barn hade kommit ingen idé att bara sitta där o glo. Börjar vid 9 imorrn med, får väl se om det dyker upp några barn då eller inte. Annnars blir det en vecka till semester=) För jag ska ändå vara ledig torsdag o fredag då vi ska på URF! Äntligen är det dags för 10års jubileum för URF!


Ella o Apan

Åkte ut till mamma o pappa i dag istället, regnar å är tråkigt. Ella är ju där så de var kul, vi målade naglarna så nu är det fint! Sen byggde vi en koja ute på balkongen också! Fick pappas goda pannkakor också! Vad gott det var, har inte ätit de på jätte jätte länge...


Moster byggde koja till Ella o Apan=)


Imorgon kommer våran nya spis!! För våran gick ju sönder i fredags, stora plattan går inte att stänga av alls, så de var bara att dra ur proppen o leta ny! Hittade en till bra pris också! Vilken tur man har! Men shit, de är inte lätt att hitta!


Puben i Runhällen! Bättre kan de ju inte bli=)

I fredags var vi till Runhällen där det var "Puben". Träffade Sanna o Åsa där. Väldans trevligt! Hejjade
på massa annat folk också men ingen värd att nämnas=) hahaha... Kul var det iaf!



Vi hade det bra ;)

Sanna tillsammans med en busig Ella =)


Vilket inlägg det blev plötsligt med massa kort! Men håll till godo, man vet ju inte när det kommer nästa gång!!

Nu ska jag kolla vidare!
Hade så bra!

3 kommentarer:

  1. hihi vad rolligt att jag är med på bild;) inte ofta jag fastnar haha..
    roligt o se er iaf, synd det var så dåligt med folk där bara

    SvaraRadera
  2. Ja det var roligt att få se en del kort,men det brukar ju minska med folk på slutet av säsongen på puben men det var roligt att träffa alla gamla Runhällsbor och få träffa Sanna och Åsa.

    SvaraRadera
  3. Håller med, kul med bilder!!! Trevlig helg o hoppas ni får fint väder på reggaefestivalen, har en kollega som ska åka upp på det idag! Kram Anna

    SvaraRadera

Välkomna till Caroline´s Bubbla