söndag 21 februari 2010

Grattis Älsklingen=)

Idag så fyller min Älskling år, grattis till honom=) !!!!
Vi var o firade honom lite igår när vi var och åt på Tzatziki, en grekisk restaurang här i Uppsala. Var där med hans bror, syster, systerson, systers pojkvän och hans mamma.Var väldigt trevligt och maten var helt okej.

Idag hade vi ställt in oss på att det skulle vara snöstorm, men så var det ju inte!! Vaknade med att solen sken, blev nästan lite ledsen, hade ju tänkt ligga i varsin soffa o kolla film...får ju dåligt samvete av att vara inne när solen skiner ute!! Blev fel i huvudet, men possitivt fel=) nu blir det massa svammel bara känner jag...

Nästa vecka har barnen spotlov här o då är det massa aktiviteter som står på schemat på dagarna, blir andra tider och sånt också...tex bad, skridskor, pulka, bowling mm... Ska bli roligt!

Idag ska vi åka ut till Järlåsa där mamma o pappa ska bjuda på middag. Skulle bli oxfilé m potatisgratäng o en kladdkaka till dessert hörde jag ngt om=) Inte helt fel..!!

Blir upp tidigt imorgon o kolla hockeyn också. Sverige spelar ju mot finland!! Ett måste när J. håller på finland och jag såklart på Sverige!! Måste bli en vinst där...Har kollat reprisen på herrarnas komination längd skidåkning idag, mkt bra att ta guld och brons!!! Grymt kört av dom=)

Nu ska jag kanske hoppa in i duschen så vi ska åka snart!
Ha en fortsatt bra helg!

3 kommentarer:

  1. MMM vilken smaskig middag ni ska få då..
    hälsa så mycke till mamma och pappa..


    förresten morgondagens äventyr är inget märkvärdigt, men tok skoj=)

    SvaraRadera
  2. Super skoj o busa=)

    det är en scrapbookingklubb kan starkt rekomendera den=) olika teman varje paket, som den här månaden var det att man fick scrappa sin egen receptbok.. kankse inte jätte många sidor me man kan ju ha sina favorit recept i den. som mest kostar det 200 kr för ett xl paket, ananrs runt 150 kr tror jah. dåligt minne:p
    men frakten är med i den summan då alltså..
    vill man inte ha ett paket så säger man bara ifrån, som nästa månad är det retro tema, inte min grej så det tänker jag säga ifrån.. som sagt kan rekomendera det här för någon som gillar pyssel:)

    kram

    SvaraRadera
  3. Du får hälsa grattis i efterskott!!! Hoppas allt är bra med dig! Kram Anna

    SvaraRadera

Välkomna till Caroline´s Bubbla