lördag 12 december 2009

Idag har jag varit duktig. Har städat o donat här hemma så nu är det fint o rent! Kännde skillnad på golven...Huuua va äckligt om man tänker efter! Blir ju så eftersom vi har öppet balkong dörren så ofta. Men men så är det. Dagens I-lands problem tror jag=)

Annars har vi varit en sväng förbi J´s stora syster. Var där några timmar o pratade massa strunt. Hann handla lite innan vi åkte hem för att fixa mat inför fotbollen som varit ikväll. Barca vann med 1-0 hemma mot Espanyol. Var Barcelona derby...

Imorgon ska vi se om det finns tvättid så att vi får tvättat också, skulle vara skönt att ha det gjort. Roligare när båda är hemma o fixar de!! Tar ju inte så lång tid heller faktiskt. Hoppas på fint väder också så att man kan ta en prommis i solen. Hann inte de idag eftersom jag vart inne o städat....

Nu ska jah fortsätta kolla fotboll, hoppas att Valencia tar o vinner över Madrid, dom ligger tyvärr under med 1-0 iofs men vi hoppas!!
Ha en fortsatt bra lördag kväll!!

1 kommentar:

  1. Idag lyser solen med sin frånvaro igen men vi får göra det bästa av situationen och spela julmusik så det dånar så tänker vi inte på vad det är för väder och vi ska plocka fram resten av julsakerna och plocka in den rena tvätten oxå.Kolla Lucia programmet kl 18.15 i SVT1 ikväll det var så fint med 140 skönsjungande elever från Växjö.Ha de!

    SvaraRadera

Välkomna till Caroline´s Bubbla