lördag 19 december 2009

Nyss hemkommen från en prommenad i kylan. Men vi var ordentligt påpälsade så de enda vi frös om var kinderna. Känner hur det hettar i ansiktet nu=) Men de är så det ska vara!

Vad har hänt sen sist då?? Jo i onsdags hade vi på klubben lite "jul-avslutning" med Annelie som är högsta chefen. Vi åt lunch tillsammans o så fick vi julklapp, en väldigt generös sådan också, fick 400kr i pressentkort hos Uppsalas handelsförening. Det gäller typ i hela uppsala!! Mycket uppskattat!
I torsdags hade vi jul-mys med barnen på klubben. Dom fick korv med bröd till mellanmål o så hade vi liten julklapps utdelning till dom. Pratade lite om vad dom tyckt vart roligt under hösten o vad dom skulle vilja göra till våren å sånt. Å för en gångs skull kunde dom vara tysta för annars skulle dom inte få julklappar!
I fredags var det julavslutning på öppnaförskolan. Där firades det med litet luciatåg med barnen o med värsting fikat. Det var nämligen pepparkakor, lussebullar, maräng shwich o fransk chokladtårta. Bra med massa socker så där på morgonen;) Sen var jag på klubben där vi bakade(gjorde) ischoklad. Kollade även på film o fikade där med..Var helt slut när jag kom hem igår..Blev liggandes i soffan framför tv:n hela kvällen, kollade E.T!!

Idag har jag varit sjukt trött, fattar inte vad som är fel?! Sovit länge + hunnit med att sova en stund på eftermiddagen....Men vi ha varit ute ca 1timme o gått. Det var väldigt skönt!! Det är ju som alltid, bara man kommer ut så är det skönt lixom.

Nu ska jag kolla lite bloggs, måste uppdatera mig lite=)
Ha en trevlig lördagskväll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkomna till Caroline´s Bubbla