söndag 15 november 2009

Fy tusen vilket piss-väder vi har! Mörkt o kallt o regn o rusk.....inget för mig alls! Hoppas det är bättre i Barcelona, nu är det bara 12 dagar kvar!!!! LÄNGTAR!!!!

I fredags var jag på övernattning, J. kom över han med. Ami tyckte han skulle komma o skrämma tjejerna lite granna=) Sagt o gjort, de fixade han!! Tjejerna blev skrämda lite lagom, senare blev det "nagel- pyssel", sanning o konka, charader o lite frågesport. Men jag hade gjort frågorna för svåra...ooppps!! Till killarna ska vi göra så det finns tre allternativ på alla frågor o inte bara på några! Då har dom ju chans att få rätt i alla fall=)

I lördags blev vi hämtade av pappa vid 12 tiden för vidare färd ut till Järlåsa. Syster med familj kom också. Syster o co skulle fira mamm då dom inte kan komma nästa vecka då det blir öppethus. Vi hade gått tillsammans o köpt en kryssning för mamma o pappa med buss o middag! Vi tyckte dom skulle få åka bort tillsammans o ha det bra. Hon blev väldigt glad för det, o det var ju tur=) Blev massa bus med små tjejerna o en del med syster yster också ;)

Idag har vi varit sällskap med mamma o pappa som varit in till stan för att mamma skulle kolla på ny parfym. Men hon hittade ingen direkt som hon gillade. Är jättesvårt att hitta + att man blir snurrig av alla dofterna som finns i affärerna!! Sa till henne att åka ner på stan i stället o gå till ett parfymeri istället där dom kan hjälpa till bättre än på kicks o Åhlen´s.

Nu ska jag kolla vidare.
Ha en trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. ÅÅÅ va härligt med Barcelona!!! Skulle också vilja åka någonstans varmare men det får vänta, så mkt andra utgifter just nu så!! Men den som längtar efter nå gott ;-) Låter som en mysig helg tycker jag! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Tror ni kommer få det jätte bra fakitkst:) härligt o resa iväg..

    Åh måste försöka komma till er o speciellt mamma Ewa nu då, så drygt när man aldrig har någon bil. buss är ju inte riktigt min grej heller:)

    kram

    SvaraRadera

Välkomna till Caroline´s Bubbla