måndag 7 september 2009

Helgen som gått

I helgen som gått så har vi gjort lite grejer. I fredags var jag, J. och Viktor på Firsth Light på Hijazz här i Uppsala. Var en grym spelning faktiskt. Vi såg dom i E-tuna i somras men här kom deras sound fram bättre. Sångaren tyckte likadant fick jag höra av J. som pratade lite med bandet efteråt. Viktor tyckte det också var roligt, han har inte varit ute så mycket och tyckte det var skoj att hänga med. Nästa gång blir det nog lite mer "dans ställe", så vi får skumpa runt lite=) Träffade en av J.s arbetskamrater också, var en väldigt trevlig kille, hade coolaste brytningen eftersom han kommer från Frankrike.

I lördags kom Grannen över och frågade om vi ville följa med till Butta, han har flyttat till Gottsunda + att han köpt en liten katt. Jättesöt liten kisse, Ariel heter hon=) Butta hade en jätte fin lägenhet, han bor lixom inte inne i G-sunda utan "kvarteret" innan, mycket lugnare där!! Hade en trevlig dag och Jossan (Buttas flickvän) bjöd på en otroligt god pasta och kyckling rätt. När vi kom hem så blev det kolla fotboll, så klart. Men vilka katastrof spelare Sverige har!!! Ska ju inte diskutera bytet, men katastrof!! Åååå ska absolut inte gå in på ÄCKEL Zlatan. Men det var ju tur att Sverige vann när Danmark o Portugal spelade oavgjort, då lever ju hoppet om ett VM iaf=)

I söndags gjorde vi inte mycket alls. Grannen kom över o vi kollade film. Han tiggde lite frukost, eller han tog den frukost han blev tillfrågad i lördags=) Vilket som!! Vi lagade även middag tillsammans o kollade ytterligare film, hann bli lite fotboll o hockey mellan. Shit va Sverige va dåliga i hockeyn, losade med sjukt stora siffror ju!! Skandal, + att det var mot Finland! Fotbollen vi kollade på var Svenska cupen, Martin var så glad eftersom det var AIK som spelade, han hade missat att matchen sändes på 4sport. Han blev överlycklig eftsrom hans älskade AIK van o nu är vidare till final.

Idag så ska jag som vanligt på måndagar ut till Heby, till gruppen. Annars händer det inte mycket. Ska förbi J. innan o lämna busskortet till honom, glömde ta ut det ur min väska i helgen så han glömde det=) Så knasigt det kan bli!

Nu önskar jag er en trevlig dag!

1 kommentar:

  1. Men Carro att du kan vara så hatisk då! Hahaha ler mycket för mig själv varje gång du skriver om mannen som börjar på Z! :-) kramar Anna

    SvaraRadera

Välkomna till Caroline´s Bubbla