söndag 20 september 2009

Världens bästa Ella

Ella plockar lingon o blåbär


Har varit ute till m o p idag. Dom är barnvakt åt Ella denna helg o såklart vill ju moster träffa hennes guddotter! När jag kom till Järlåsa var dom redan ute så jag gick till skolan för att leta rätt på dom, Hann precis ikapp dom vid skogsgläntan eftersom Ella ville gå i skogen med mormor o Osson. Vi hann inte långt in i skogen förren Ella går ut i blåbärs riset o lingon riset o plockar bär. Blev inspirerade av detta plockande o tog tag i några blåbär jag också, smakade väldigt gott=) Mamma tyckte det var synd att vi inte hade med oss något att lägga alla bären i, men jag sa att: Du har ju en kasse med dig, vi kan väl lägga i den?!". Sagt o gjort vi fick faktiskt ihop

Ella med mormor o Osson i riset.

nästan 1liter bär på våran runda. Ella tyckte det var väldigt roligt att plocka bär, tror hon smittade av sig på morfar också för han gick längre o längre in i skogen för att plocka bär!

Fick även god lunch av mamma, lasagne!!! mmmm, va gott det var! Tog hem till J. också, blir en middag för oss två=)

Nu ikväll blir det lugnt, blir att se film o bara slappa i soffan. Både jag o J. är väldigt trötta o sega.
Ha en trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Vad roligt med massa bilder, sånt gillar vi..
    ella är ju så otroligt lik sin mamma hon:D

    SvaraRadera
  2. Håller med dig Sanna Visst är hon lik sin kom mamma.När moster sprang hon för Att möta moster och kramas.Det Har varit en helt underbar och skön helg med Ella.Hon är ju så snäll och ville gå ut och vi gick 1 km i motionsspåret, det var bra gjort av Ella för hon är ju ändå bara 2,5 år i fredas.Men Öken har hon.Trevligt Att Få Vara tillsammans.

    SvaraRadera

Välkomna till Caroline´s Bubbla