fredag 1 januari 2010

God fortsättning

Hoppas alla haft en bra nyårsafton o att ni inte mår allt för dålkigt idag=)
Vi hade det väldigt trevligt i alla fall. Vi bestämde oss till slut vid sex tiden i går kväll att åka ut till mamma o pappa i Järlåsa. Vi fick privat texi både dit o hem=) Världens bästa mamma o pappa! Vi blev bjudna på en lax o avoccado röra med rostat bröd. O sen fick vi rostbiff o pappas goda potatiskaka. Skulle ha varit glass till dessert men det orkade vi inte med så det blev kaffe o after eight istället, funkade utmärkt det också=) Blev lite kort spelande med pappa också, vann båda omgångarna lätt=) Till tolvslaget stod vi i balkongfönstret o skålade med mousserand o mamma fick pärondryck. Var så kallt o vi såg bra inne från fönstret så de va bra! Efter det gick vi in till köket där mamma ordnat fram en liten ostbricka. Var väldigt gott det också! Men det blev en lugn kväll med lite alkohol så idag är vi "bara" trötta efter att ha varit uppe sent två kvällar i rad. Man börjar bli gammal när man är slut efter att ha varit upp till 3 två kvällar i rad...Inte van med det direkt=)

Idag har vi kollat film o bara tagit det lugnt, skulle även kolla Rainman men jag somnade o tillslut somnade J. också till den...Vi får göra ett nytt försök lite senare ikväll tror jag!

Längtar till imorgon också, då sätter fotbollen igång igen!! Har varit många veckor nu utan fotboll...Men äntligen imorrn, då blir det fotboll för hela slanten!!

Nu ska jag kika vidare...
Ha en fortsatt bra kväll!

1 kommentar:

  1. Tack för igår våra kära ungdomar det är roligt att ni vill komma och fira nyår tillsammans med oss.Det var mycket trevligt men inte behöver man väl dricka så mycket alko det var väl lagomt det ni drack och att spela kort är ju trevligt.Jag har gjort middan idag till oss och det blev sååååå gott.Ha det så syns vi imorgon.Hälsa j.

    SvaraRadera

Välkomna till Caroline´s Bubbla