söndag 17 januari 2010

Har nyss sett klart på fotbollen som var ikväll. Barcelona hemmaslog Sevilla med 4-0! Shit va grymma Xavi, Inisesta o Messi är, ja alla förutom tönt Zlatan! Fyyy f-n va kass han är!!!!

Idag hade vi tänkt va hemma, men det blev en vända till IKEA för att köpa glödlampa. Blev även så att vi träffade upp Viktor där. Hann gå övre vändan o sen ringde Gunilla (J.´s mamma) o frågade om vi var ute o kanske kunde komma förbi för hon behövde hjälp för hon kört in i en snö driva. Vi bestämde oss för att "spara" nedre plan av IKEA o hjälpa henne. Efter lite skottning o en liten knuff så gick bilen o få bort, hon hade fastnat så att fronten på bilen "hängde" på snön, hade fått sladd när hon åkt från deras lilla grusväg vid huset. Väldigt konstigt att man gjort en snöhög där, är lixom precis där man kommer ut o det blir en tvär sväng. Svårt att förklara men hon klarade sig fint o bilen blev lite snöig bara! Tur där!! Efter de åkte vi till IKEA igen för att gå nedre varvet, hade precis kommit ner då min mobil ringer o Gunilla o Emelie undrar om vi inte vill fika med dom på ikea eftersom dom skulle äta där. Vi gick till restaurangen o fikade=) Åt ett winerbröd! Var väldigt gott, aslängesedan jag åt ett sådant! Tredje gången gillt så fick vi i alla fasll gå vårat nedre varv! Hittade även en ny lampa som vi har stående i köks fönstret nu, man blev van att ha lyse därifrån nu när vi haft adventsljusstakarna där. Så jag tyckte vi behövde lite ljus där! Blev mycket fint! Tror vi ska köpa två likadana till, till vardagsrums fönstren också, blev väldigt bra sken!

Efter IKEA åkte vi till Gränby där vi hängde på Viktor som skulle se om han kunde byta ut sitt telia refil mot Halebop. Det kunde han o de kosta inget alls! Mycket bra då det sänker hans kostnader på mobilen! Vi gick ett varv o kollade lite allt möjligt där också.

Nu är det dags för sängen! Klockan är mycket...blir sovmorgon imorgon hoppas jag=) J. har nämligen en tendens att vakna tidigt (typ kl.8), inte sååå tidigt kanske men för mig är det de!!!!! ;)
Godnatt!

1 kommentar:

  1. God morgon! Hoppas du fick sovmorgon, själv blev jag väckt kl.3.30 av en liten katt som sprang runt i sängen, kanske inte precis va man känner för den tiden, speciellt inte när man ska gå upp 5.30 =( men men när man väl är uppe så går det ju riktigt bra! Ha en bra vecka nu! Kram Anna

    SvaraRadera

Välkomna till Caroline´s Bubbla