onsdag 8 april 2009

Uppdatering

Idag är det upp till bevis för Barcelona. Ska dom gå vidare i UCL eller inte?? Dom ställs mot Bayern München. Undrar hur Barca ställer upp, måste visa att backarna håller o att mittfälltet klarar pressen...Frammåt tror jag inte de blir några problem=)

Igår kollade vi ju på fotboll också, o det var en jämn match. Det slutade oavgjort i båda matcherna. Det var sjukt fina mål och bra tempo i matchen=) Så det var nice..

Idag ska vi åka till Järlåsa eftersom fotbollen sänds endast på viasat... Men vi blir bjudna på mat o så får vi hälsa på mamma o pappa så det är bra!! J. ska få pepparrots kött och jag får stuvade makaroner o stekt falukorv, två rätter som vi inte gör själva. Jag gillar inte köttet o J. kan inte äta stuvade makaroner eftersom han är allergisk mot mjölk.

Annars har det varit en lugn dag idag..Har bara ätit frukost o kollat film=) Skönt att det är taskigt väder så man inte får dåligt samvete av att man inte är ute=)

Nu blir det dusch innan jag ska skjutsa J. till arbetsintervjun.
Hade så bra!!

2 kommentarer:

  1. Annars fullt upp?

    SvaraRadera
  2. ojoj vad du skriver här, duktig du är. ja vi ses väl om en liten stund, tänkte släpa med dig ner på stan, hoppas du inte har något emot det?
    kram

    SvaraRadera

Välkomna till Caroline´s Bubbla