måndag 25 maj 2009

SOL!!!

Vaknade av en bra överraskning idag! Solen skiner o det är varmt ute! Tjooohooo=) Var en sväng upp till Gränby idag o handlade lite, sen var det bara hem o vända för att åka till Heby. Stannade till i Järlåsa för att hämta post o några öl till J. som han ska ha på onsdagkväll. Nu e jag hemma, kom nyss o här är det full fart på J. och Martin. Kan nästan tro att dom fått solsting=)

I helgen var vi ute hos mamma o pappa o grillade som sagt o det var väldigt mysigt. Vi åt gott o drack gott. Många drinkar blev det, o för syster mycket skratt=)

I söndags var vi med till Eskilstuna för att lämpa av syster och för att träffa ELLA=) Hon är ju så rolig o söt, dock var hon väldigt trött när hon kom hem från sin pappa. Men vi hann busa lite i alla fall=) Blir mera till helgen när vi ses igen!! Hoppas då på bra väder. Vi håller tummarna=)

Blev lite uppdatering bara, nu ska jag hålla pojkarna sällskap på balkongen=)
Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. hålelr med, mysigt med sol. även vi mammor hann med att sola lite idag medans barnen sover, Skönt!!=)

    SvaraRadera
  2. Ja vist var det mysigt.men det blir lika mysigt nu när Ella oxå är med och busa ska vi göra med henne.Vi kanske ska städa^grodan^när nikommer ut till oss lite dammsugning och avtorkning invändigt skulle bli bra eller.? Kram från mamma.

    SvaraRadera

Välkomna till Caroline´s Bubbla