lördag 20 juni 2009

Krogen ikväll

Jaha, då var midsommarafton över. Den spenderades ute hos mamma o pappa med även syster o Ella. Vi började dagen med en sill lunch innan dans kring midsommarstången. Det var väl tur att det höll upp i regnet medan vi dansade. Jag, J., syster o Ella gick hem tidigare än mamma o pappa för Ella blev trött o vi andra blev tröstiga=) Väl hemma var Ella tvungen att prova sina nya gummissövlar o hoppade glatt i alla vatten pölarna på parkeringen. J. försökte lära Ella hur "man ska göra när man sparkar i vattnet", men som tur är så gick det inte så bra. Vi såg även fotbollen, tyvärr så losade ju Sverige men dom visade att dom kan spela rolig fotboll o dom skapade flera bra chanser.

Efter fotbollen började vi med maten till middagen. Syster o J. fixade ute på balkongen för att vi skulle kunna sitta ute o inte frysa, så dom hjälptes åt att sätta upp gardiner för öppningen så att det inte skulle blåsa kallt. Jag gick ner och hämtade motorvärmaren från bilen så att vi fick in lite värme. Vi passade även på att göra en koja till Ella under den nya arbetsbänken=) Hon tyckte det var jätte kul att ha en koja. Mormor var inte lika glad över det, hon ville inte att Ella skulle vänja sig med att ha en koja där. hihi Efter maten blev det lite sällskapspel i form utav Finans. J. vann överlägset och jag gick i konkurs...J. tyckte det var ett jätteroligt spel, vi andra höll väl inte med riktigt=) Mamma hade bakat rabarberpaj som vi åt senare på kvällen med lite vaniljglass till. Blev tyvärr inga jordgubbar för dom kostar ju skjortan!!! Får ta det senare i sommar när priset är bättre!

Idag så har vi blivit tillsagda att gå ut på krogen av min syster. Så det är bara att hänga på dom som vill=) Vi ska nog till Flurran för där har dom gratis inträde hela kvällen o syster börjar ju bli gammal så då passar det, hahahaha Nej då, jag har aldrig varit där så jag vet inte. Hon skulle komma in till Uppsala vid fem-sex tiden o då blir det party. Måste hinna damsuga lite innan bara=) För en stund sen fick vi storbesök av Martin som kom över, o nu sitter han o J. o spelar fifa för ovanlighetens skull=)

Nu ska jag kolla vidare.
Ha en bra midsommardag!

2 kommentarer:

  1. Hihi... Det är väl du som börjar bli riktigt gamal du blir ju snart ett kvartssekel till hösten...
    Ha det bra så ses vi snart!!!

    SvaraRadera
  2. Mycket trevlig kväll med er alla.Nu är din syster på G och Ella vill oxå följa till moster och J,men vi övertalar henne att vi ska ha roligt här hemma.Sköt om er vi syns.

    SvaraRadera

Välkomna till Caroline´s Bubbla