måndag 8 juni 2009

Solen är här igen

Vaknar med att solen skiner från en klarblå himmel=) Bättre kan det ju inte bli! Var väldigt trött imorse när klockan ringde, fy vad jobbigt det är att gå upp på morgonen. Idag så skjutsade jag J. till jobbet eftersom jag ändå skulle förbi pappa på hans jobb. Skulle dit o hämta några räkningar=/ Så nu är jag hemkommen och tänkte jag skulle blogga lite nu, är fortfarande väldigt trött så jag tror det blir en liten tupplur till. Annars idag ska jag gå till Gränby för att ladda på vårat busskort, köpa frimärke, gå till banken o så ska jag handla lite bröd också. Men det blir senare idag eftersom banken inte öppnar försen vid tio.

Igår var det så kallt på kvällen att vi beslöt oss för att inte åka ner o sätta oss på en filt utanför parksnäckan. Vi blev hemma o kollade på film=) Tyckte det var bättre eftersom båda var trötta o eftersom det var såååå kallt. Var bara några plusgrader ute, burrr. Vi hade picknik framför tv:n i stället för jag bakade i alla fall=) Blev en snoddas o kokosbollar. Hade ingen mjölk hemma o det skulle det vara i snoddasen men jag tog lite matlagningsgrädde o spädde ut den med vatten o kakan blev väldigt god o saftig i alla fall. Ringde till mamma först o frågade om hon trodde det skulle funka, hon är så bra på sånt=)

Annars idag blir det lugnt, det enda som jag ska göra är att gå ut med soporna. Har ju ingen Heby grupp idag då det är sommaruppehåll. Känns lite konstigt att inte ha det eftersom det har varit två gånger/vecka i 5 veckors tid. Men sånt är livet å det är bara att försöka att fylla i luckorna med något annat!! =)

Nu är det färdig skrivet för denna gången.
Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkomna till Caroline´s Bubbla