torsdag 18 juni 2009

Shopping med syster o Ella

Idag har syster o Ella varit inne i stan. Jag hämtade dom på stationen vid elva tiden och sen begav vi oss till IKEA. Gick övreplan först sendan ville vi äta lite lunch. När vi står där i början av restaurangen o väntar på Ella så är det en kille som säger: Nämen Hej. Jag blir förvånad då jag inser att det är Jocke. Min gamla klasskompis från Enåker. Han är där o äter lunch med sin flickvän o sin dotter. Pratar lite grann o jag tror vi båda är lika förvånade o glatt överraskade. Att träffas på IKEA av alla ställen=) Det var väldigt roligt i alla fall, har inte setts på evigheter. Vi fortsatte längre in i restaurangen och syster bjöd på lunch!! Tack så mycket för det!!! När vi sedan går nedre varvet så hittar vi en köksbänk till mamma o pappa. Grejen är att den är på rea (sänkt från 595kr till 99kr) o det är den allra sista. Alltså det är den sista som finns, det är utställnings exemplaret. Syster går och frågar en tjej ur personalen om det går att köpa den. Hon är "ny på jobbet" och blir tvungen att ringa o fråga. Men ja, vi fick köpa den. Hon hämtar skruvdragare och insektsnycklar till oss. Nu ska vi montera ihop denna. Syster undrar hur vi ska få plats med den stora saken i Grodan. Jag är lugn o säger att det löser sig, Grodan är större än vad den ser ut att vara!!! När vi väl kommit till bilen o ska in med alla grejer så backar en volvo cross cuntry in i våran vagn o repar övre bordsskivan. Det är obehandlat gran trä o det blir en liten repa i det. Han som kör bilen kliver ut o frågar om han gjorde några märken, vi visar o han undrar om han ska ersätta något. Jag o syster tycker väl att det är lugnt men att han ska se sig för nästa gång. Men han ger syster en hundralapp o undrar om det är okej. Vi svarar glatt att ja, det är okej=) Så idag har vi köpt ett avlastningsbord/arbetsbänk till mamma o pappa för -1kr. Vi tyckte att det var bra o ett väldigt billigt köp!! Ibland ska man fynda!! haha

Efter IKEA så åkte vi upp till Gränby dit mamma tagit sig med bussar!! Syster och jag skulle nämligen på bolaget. Vi var beredda att det skulle vara såååååå sjukt mycket folk där men faktiskt inte. Inte mer än en "vanlig" lördag. Vi lämnade Ella en stund hos mormor i skoaffären medan vi gick in på bolaget. När vi kom till sko affären hade mormor hittat nya skor till Ella, ett par vita fina spring skor med små rosa "diamanter" på. Sååå snygga=) Gick i lite andra affärer också men hittade inget annat.

Efter Gränby så skickade vi Ella med mormor för att åka buss ner till stan för att sedan åka hem till Järlåsa medan jag o syster skulle åka o handla lite midsommar mat. Gick smidigt o fort o sedan skjutsade jag syster till stationen för att hon skulle sällskapa med pappa hem på bussen.

Ikväll blir det tacos o fotboll. Det är U21 em som gäller, ikväll spelar Spanien mot England. Ska bli intressant o se om Spanien får igång sitt spel och se om Bojan presterar bättre.

Imorgon är det midsommar afton och denna ska vi spendera ute i Järlåsa med mamma,pappa, syster o Ella. Vi börjar dagen där ute med en liten sill lunch för att sedan gå till fotbolls planen för dans kring midsommar stången. Efter dans o sång blir det grillning, flinta med pappas goda potatiskaka. Dessert blir det glass=) mmmm=)
Senare på kvällen spelar Sveriges U21 landslag mot Italien så den ska vi se=) Hejja Sverige!!!

Nu ska jag förberede för maten.
Ha en bra kväll=)

2 kommentarer:

  1. mormor har suttit med Ella i famn och inväntat både Ellas mamma och morfar för inte kunde jag åka kl 15.30 med en liten flicka som sov i mormor knä nej vi väntade och hon sov ända till Järlåsa men då kvicknade hon till och vi har varit och tittat när dom klädde midsommarstången och ella och hennes mamma plockade lite blommor som bidrag till stången.

    SvaraRadera
  2. Sanna, Henrik o Norah19 juni 2009 kl. 07:49

    åh det var billigt -1kr, kan det bli billagre:? haha poerfekt det ju!=)
    trevlig midsommar nu allihopa, hälsa familjen!
    kram kram

    SvaraRadera

Välkomna till Caroline´s Bubbla